Een vraag, opmerking of suggestie?

Wilt u ook de duurzaamheid en het waardebehoud van uw gebouw garanderen? Of heeft u een vraag omtrent ons bedrijf of onze pakketten? Vul dan zeker onderstaand formulier in, wij contacteren u zeer spoedig!

REF Vastgoed

ZAO Verzekeringen

“Via een open communicatie willen we gegevens verzamelen om een correcte analyse te maken van de risico’s die u loopt, wat u doet en waar u naartoe wil. Op die manier garanderen wij u de beste verzekering op uw maat.”

Globoclean

Een proper en hygiënisch gebouw, zijn een van de belangrijkste punten binnen Domus Defendum.

Mijn taak is om ervoor te zorgen dat jullie gebouw optimaal in orde blijft.

Brandweer & ehbo-shop

Pergamene

Binnen Domus Defendum  zorgt Pergamene Woondecoratie voor het onderhoud en de opfrissing van de schilderwerken. Dit voor zowel  de gemeenschappelijke delen als , indien gewenst , de private delen.

Buiten schilderwerken leveren wij ook behangwerken, vloerbekleding, binnen zonwering, gordijnen en overgordijnen, meubel stofferen.

Steeds welkom Belgielaan 8 2200  Herentals .

Immobuild

Anthonissen

Als accountant zorg ik niet enkel voor de noodzakelijke professionele financiële expertise binnen uw VME, maar vertaal ik ook de cijfers in mensentaal.

Vastgoedbeheer Verhesen

MT Bouw

Synappar bvba

De firma Synapar is de partner voor:

  • Bijna 30 jaar ervaring in de sector van gebouwen als landmeter, expertises, opmetingen en beheer bij een studiebureau, overheid en als zelfstandige.
  • Syndicus.
  • Scanning van gebouwen voor het vaststellen van eventuele gebreken.
  • Energiedeskundige type A.

Advocaat Wim Dom