Een vraag, opmerking of suggestie?

Wilt u ook de duurzaamheid en het waardebehoud van uw gebouw garanderen? Of heeft u een vraag omtrent ons bedrijf of onze pakketten? Vul dan zeker onderstaand formulier in, wij contacteren u zeer spoedig!

Advoport

Advocatenkantoor

Als advocaat werkzaam bij Advoport Advocaten ben ik als lid van Domus Defendum verantwoordelijk voor de juridische adviesverlening als ook voor de bijstand van cliënten bij juridische procedures. 

Anthonissen

Boekhouding

"Wij willen meer zijn dan een boekhouder voor Domus Defendum.  Ook voor totaaladvies zijn we een perfecte partner.  Tenslotte denken we ook mee voor elke VME en kunnen we ons verdiepen in de financiële situatie of kosten van de VME"

Brandweer & EHBO-shop

Veiligheidspreventie

Wij zorgen voor een optimale brandveiligheid en veiligheidssignalisatie in uw gebouw. We volgen de verplichte nazichten van uw blusmiddelen op en de correcte aanwezigheid van de veiligheidsvoorzieningen. U kan ook bij ons terecht voor al uw vragen en private
veiligheidsvoorzieningen zoals rookmelders en blustoestellen.

Globoclean

Corporate cleaning

Een proper en hygiënisch gebouw, zijn een van de belangrijkste punten binnen Domus Defendum. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat jullie gebouw optimaal in orde blijft.

Immo Build NV

Als bestuurder bij Immo-Build nv ( totaal renovatie ) ben ik ook lid van Domus Defendum.

Binnen Domus Defendum doe ik de opvolging en planning van de technische mensen.  

Lekdec

Binnen Domus Defendum staan wij in voor het bepalen van de oorzaak van onzichtbare en/of onverklaarbare lekken in bouwdelen, daken en/of leidingen.

MT Bouw

Energie-Bewust Renovatie-Aannemer

 

Ik engageer mij voor de groep Domus Defendum in paraatheid en in bijstand voor de bewoners van uw appartement.

Voor de eigenaren, naast onderhouden, verbouwen we ook je eigendom naar energiezuinig.

 

Uw Probleem is onze vraag.

Pergamene

Woondecoratie

Binnen Domus Defendum zorgt Pergamene Woondecoratie voor het onderhoud en de opfrissing van de schilderwerken. Dit voor zowel de gemeenschappelijke delen als , indien gewenst , de private delen. Buiten schilderwerken leveren wij ook behangwerken, vloerbekleding, binnen zonwering, gordijnen en overgordijnen, meubel stofferen. Steeds welkom Belgielaan 8 2200 Herentals .

Verhesen

Vastgoedbeheer

Mijn ervaring in het beheren, organiseren en vertegenwoordigen van gebouwen in mede-eigendom, zal ik aanwenden om de doelstellingen van Domus Defendum voor uw gebouw te garanderen.

ZAO Verzekeringen

“Via een open communicatie willen we gegevens verzamelen om een correcte analyse te maken van de risico’s die u loopt, wat u doet en waar u naartoe wil. Op die manier garanderen wij u de beste verzekering op uw maat.”

REF Vastgoed

Vastgoed

REF VASTGOED is een klein vastgoedkantoor maar waar uw grote verwachtingen als klant worden voldaan.

Residentieel vastgoed verkopen is mijn passie dat ik met u wil delen.

Optimale dienstverlening is wat mijn klanten verdienen! Kwaliteit verlenen primeert boven alles!

REF VASTGOED is UW REFERENTIE in vastgoed!

 

Binnen Domus Defendum ben ik verantwoordelijk voor het contact met nieuwe, geïnteresseerde klanten/VME's.

Pieter-Jan Porters

Binnen Domus Defendum zorgt Pieter jan Porters voor het groenonderhoud. Een regelmatig onderhoud houdt uw tuin in goede staat, zodat uw tuin kan uitgroeien tot een meerwaarde voor uw eigendom. Door de jaren heen heeft Pieter jan Porters een goede reputatie opgebouwd met betrekking tot groenonderhoud. Wij staan u met plezier bij met raad en daad.

PVM Dakwerken

Dakwerken

Er is niets belangrijker voor uw gebouw dan een duurzaam en gezond dak. Mijn taak binnen domusdefendum is ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.

Advocaat Wim Dom

Advocatenkantoor

Als advocaat werkzaam bij Advoport Advocaten ben ik als lid van Domus Defendum verantwoordelijk voor de juridische adviesverlening als ook voor de bijstand van cliënten bij juridische procedures.