Doelstelling

Wij nemen het onderhoud van uw gebouw uit handen

Domus Defendum is Latijns voor ‘verdediger van uw huis’. Dat doen we door het onderhoud van uw gebouw te verzorgen, samen met onze vaste partners. Op die manier kunnen we uw kosten onder controle houden, terwijl we het waardebehoud van uw gebouw garanderen.

Onze missie


Domus Defendum ontzorgt VME en eigenaars van gebouwen op vlak van onderhoud en garandeert op die manier de duurzaamheid en het waardebehoud ervan.

We vertrekken telkens vanuit een grondige analyse van uw behoeften en middelen als eigenaar. Zo kunnen we een correct en rendabel beheer opstarten dat voldoet aan het interne reglement van mede-eigendom. Door de wettelijke voorschriften constant te controleren, beperken we uw aansprakelijkheid. Bovendien verminderen we uw vaste kosten en dragen we bij tot de verhoging van de waarde van uw gebouw, met behulp van ons preventieplan en de centralisatie van onze dienstverlening.

Onze kernwaarden

  • Uw behoeften, wensen en comfort staan centraal
  • Integriteit en privacy van uw gegevens
  • Constante evaluatie en verbetering van onze diensten
Ontdek onze pakketten

Download onze gratis tips

U bent toch ook graag op de hoogte als het om uw eigendom gaat? Daarom delen wij graag diverse nuttige tips omtrent uw gebouw, zoals brandveiligheid, dakisolatie of een nieuwe wet.